Blijvend op Gezond Gewicht 
Voel je goed met een gezond gewicht

Over mij

Mijn interesse in gezond eten begon al jong. Van huis uit was ik lekker en gezond eten gewend, met af en toe “iets ongezonds”. De neiging tot overgewicht lag binnen de familie echter op de loer. Reden voor mij om heel bewust met voeding om te gaan en mij er verder in te verdiepen. Hoe komt het dat de ene persoon gevoeliger is voor overgewicht dan de ander? Wat mag je wel eten en wat kan je beter laten staan? Hoe zit het met de voedselproductie en hoe kunnen we beter voor ons zelf, de omgeving en voor de aarde zorgen? Kortom mijn interesse in voeding en consumentengedrag was gewekt. Ik ben in Wageningen consumentengedrag gaan studeren en heb later de opleiding tot voedings- en leefstijlcoach/ gewichtsconsulent gevolgd.

Om het bewustzijn en het belang van gezonde eetgewoontes te vergroten, heb ik diverse evenementen georganiseerd op het gebied van gezonde, lokale en ecologische voeding. 

Ik heb een breed netwerk van professionals en werk samen met huisartsen, sportscholen en psychologen. Ook zonder verwijzing van de huisarts kan je bij mij terecht voor  begeleiding bij afvallen, voedingsadviezen en adviezen over een gezonde leefstijl.


Missie

Ik wil graag dat mensen goed in hun vel zitten en een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld, waarin iedereen voldoende te eten heeft,  door een bewuster en gezonder eetgedrag te stimuleren, waarbij ecologische voeding een centrale rol speelt.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn