Blijvend op Gezond Gewicht 
Voel je goed met een gezond gewicht

Gezond Gewicht 

 Voor wie

Wil je een gezond gewicht bereiken en op een gezond gewicht blijven? Zonder jojo-effect? 

Is het moeilijk voor je om verleidingen te laten staan en wil je weten wat je daar aan kan doen?  Hoe je ongezonde gewoontes kunt vervangen door gezonde alternatieven? Zonder honger te leiden en zonder het volgen van een crash dieet? Wil je weten wat wel en wat niet gezond is om te eten en waar je op moet letten? Wat je moet doen in "moeilijke" situaties? Zodat je een gezonde leefstijl krijgt, die goed is vol te houden en waarbij je voldoende beweging krijgt? Als voedingscoach tackelen we samen deze vragen. 


Waar begin je 

Je belt of mailt mij en we maken een afspraak voor een eerste gesprek. Dat kan ook telefonisch of online.(Daar hoef je niet voor te betalen.). 

Ben je na het eerste gesprek enthousiast, dan gaan we samen kijken wat jij wilt bereiken en welke aanpak het beste bij jou past om duurzaam op een gezond gewicht te blijven. 


Aanpak                             

In 10 bijeenkomsten of online-sessies van een uur zetten we de belangrijkste stappen op weg naar een blijvend gezond gewicht. Je krijgt inzicht in jouw eetgedrag, je leert waarop je moet letten, wat je wel kan eten, wat je beter kunt vermijden, hoe je omgaat met "tussendoortjes", en wat te doen in moeilijke situaties. Ook kijken we naar jouw beweegpatroon, krijg je verbeter-tips en gaan we daar samen mee aan de slag. Op weg naar een blijvend gezond gewicht!


           - OOK ONLINE- BEGELEIDING ! -   

Individuele begeleiding en groepsbijeenkomsten. Beide zowel live als online.                                 

Naast individuele begeleiding, zijn er voor volwassenen ook groepsbijeenkomsten. Zowel de individuele als de groepsbijeenkomsten starten elke maand na afspraak

Bij de live-bijeenkomsten wordt rekening gehouden met de meeste recente Corona richtlijnen. Bel 06 222 13 14 0 of mail naar danielle@blijvendopgezondgewicht.nl voor meer informatie over exacte data en tijden.


Inge (online begeleiding): Danielle is een deskundige voedingscoach, die mij respectvol heeft begeleid op een manier, die echt zoden aan de dijk zet. Zij verdiept zich in jouw persoonlijke eetgewoontes en heeft precies door waar de "tailleband" wringt. Ze helpt je in kleine, maar doelgerichte stappen om gezonder te gaan eten. In de eerste 10 weken viel ik al 6 kilo af op een manier, die heel goed is vol te houden. Danielle inspireert en stimuleert je om bewuste, structurele keuzes te maken en zelf de regie te nemen over je voeding, gezondheid en je gewicht. 

PS: Na 3,5 maand, was ik 10 kilo afgevallen en nu na 8 maanden zelfs 16 kilo! 

 

 

 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn