Blijvend op Gezond Gewicht 
Voel je goed met een gezond gewicht

Gezond Gewicht 

 Voor wie

Wil je een gezond gewicht bereiken en op een gezond gewicht blijven? Zonder jojo-effect? 

Is het moeilijk voor je om verleidingen te laten staan en wil je weten wat je daar aan kan doen?  Hoe je ongezonde gewoontes kunt vervangen door gezonde alternatieven? Zonder honger te leiden en zonder het volgen van een crash dieet? Wil je weten wat wel en wat niet gezond is om te eten en waar je op moet letten? Wat je moet doen in "moeilijke" situaties? Zodat je een gezonde leefstijl krijgt, die goed is vol te houden en waarbij je voldoende beweging krijgt? Als voedingscoach tackelen we samen deze vragen. 


Waar begin je 

Je belt of mailt mij en we maken een afspraak voor een eerste gesprek. Dat kan ook telefonisch of online.(Daar hoef je niet voor te betalen.). 

Ben je na het eerste gesprek enthousiast, dan gaan we samen kijken wat jij wilt bereiken en welke aanpak het beste bij jou past om duurzaam op een gezond gewicht te blijven. 


Aanpak                             

In 10 bijeenkomsten of online-sessies van een uur zetten we de belangrijkste stappen op weg naar een blijvend gezond gewicht. Je krijgt inzicht in jouw eetgedrag, je leert waarop je moet letten, wat je wel kan eten, wat je beter kunt vermijden, hoe je omgaat met "tussendoortjes", en wat te doen in moeilijke situaties. Ook kijken we naar jouw beweegpatroon, krijg je verbeter-tips en gaan we daar samen mee aan de slag. Op weg naar een blijvend gezond gewicht!


Individuele begeleiding en groepsbijeenkomsten. Beide zowel live als online.                        

Naast individuele begeleiding, zijn er voor volwassenen ook groepsbijeenkomsten. Zowel de individuele als de groepsbijeenkomsten starten elke maand na afspraak

Bel 06 222 13 14 0 of mail naar danielle@blijvendopgezondgewicht.nl voor meer informatie over exacte data en tijden.


José : Ik ben bewuster gaan eten aan de hand van het  30-stappenplan en dat maakt het afvallen ineens een stuk gemakkelijker. Ik ben 8 kg in 13 weken kwijt geraakt en ben nu nog steeds op mijn streefgewicht. De persoonlijke begeleiding van Danielle heeft mij daarbij erg geholpen. Ik ben erg blij met het resultaat!
 

 

 

 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn