Blijvend op Gezond Gewicht 
Voel je goed met een gezond gewicht

Welkom bij Blijvend op Gezond Gewicht

Ook online begeleiding en in de avond!

Wil je een gezond gewicht, een gewicht waar je je goed bij voelt? Maar lukt het je niet omdat alleen te bereiken? Dan ben je nu aan het goede adres!

Ik help je met het zetten van de belangrijkste stappen op weg naar een blijvend gezond gewicht. Het stappenplan is gebaseerd op jarenlange ervaring van voedingsdeskundigen en psychologen en is goed vol te houden, zonder honger gevoel!  Ervaring leert dat je in 10 weken tijd zo'n 5 tot 8 kg afvalt door het aanleren van gezonde eet- en leefgewoontes. Je volgt dus geen dieet en je maakt geen gebruik van voedingssupplementen. Je krijgt wel een gezond(er) gewicht en een leefstijl waarbij je verleidingen vaker laat staan en voldoende beweegt. Een leefstijl, die je vol kunt houden, zonder jojo- effect! Benieuwd naar hoe het in zijn werk gaat? Kijk hier.                                                                               

   Je leeft gezonder

          Je hebt meer energie

  Je voelt je beter met een gezond gewicht! 


Wil je weten of deze aanpak ook bij jou past? Neem contact op met

Danielle Schols, voedings- en leefstijlcoach: 06 222 13 14 0


Inge (online begeleiding): Danielle is een deskundige voedingscoach, die mij respectvol heeft begeleid op een manier, die echt zoden aan de dijk zet. Zij verdiept zich in jouw persoonlijke eetgewoontes en heeft precies door waar de "tailleband" wringt. Ze helpt je in kleine, maar doelgerichte stappen om gezonder te gaan eten. In de eerste 10 weken viel ik al 6 kilo af op een manier, die heel goed is vol te houden. Danielle inspireert en stimuleert je om bewuste, structurele keuzes te maken en zelf de regie te nemen over je voeding, gezondheid en je gewicht.

PS: Na 3,5 maand, was ik 10 kilo afgevallen en nu na 8 maanden zelfs 16 kilo!
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn