Blijvend op Gezond Gewicht 
Voel je goed met een gezond gewicht

Geïnteresseerd in een Online Cursus/Workshop?


Online Cursus- groepsbijeenkomst

Weet wat je eet. Weet wat je beweegt. Dat is stap 1 op weg weg naar een gezond gewicht. Je wordt bewust van wat je eet, waarom je eet, hoeveel je eet, wanneer je eet en hoe je eet. Vandaar uit gaan we stap voor stap ongezonde gewoontes vervangen door gezonde gewoontes, waarbij we ook letten op jouw beweegpatroon. Na afloop van 10 bijeenkomsten weet je wat nodig is voor een gezonde leefstijl. Je hebt je leefstijl aangepast, je eet gezonder, je beweegt je meer en je hebt een gezonder gewicht. 

Investering: 10 x € 21,50 p.p.


Online-cursus- individueel

Het hele programma kan online gevolgd worden, waarbij je wekelijks persoonlijke begeleiding krijgt. Dit zijn in totaal 10 MS- Teams bijeenkomsten van ca. 1 uur inclusief een terug kom sessie. 

Investering: 10 x € 37,50 p.p.


Workshop Eetmeter en tips

Wil je meer weten over de Eetmeter en hoe je die handig kunt inzetten om op gewicht te komen. Schrijf je dan in voor deze workshop van 1,5 uur en krijg belangrijke tips en persoonlijk advies om direct aan de slag te gaan.

 Investering: € 45,- p.p.


Voor scholen:

Smaaklessen

Smaaklessen is hét effectieve leerprogramma over eten voor groep 1 t/m 8. Door te proeven, voelen, ruiken en kijken leren kinderen spelenderwijs over eten en worden nieuwsgierigheid en interesse naar duurzaam eten opgewekt. Het leerprogramma  "Smaaklessen" bestaat uit 5 verschillende  pijlers: Smaak, Gezond Eten, Voedselproductie, Consumentenvaardigheden en Koken, die los van elkaar te volgen zijn. In heel Nederland zetten al duizenden scholen Smaaklessen in. Ook wat voor jullie school? 

 Voedingslessen

 "Weet wat je eet" zijn 9 lessen over gezond, veilig en duurzaam eten voor het vmbo, havo en vwo, waarin leerlingen leren waarom een goed eetpatroon belangrijk is. Het programma is ontwikkeld door het Voedingscentrum en past met de praktijkles over voedsel-verleidingen goed binnen de vakken biologie, verzorging en zorg en welzijn. 

Met het programma 'Weet wat je eet" voldoet jouw school aan een belangrijke voorwaarde voor het themacertificaat Voeding van het Vignet Gezonde School. Ook wat voor jullie school?

Begeleiding

Neem contact op met voedings- en leefstijl coach Danielle Schols (06222 13 14 0) en vraag naar de mogelijkheden.


*Smaaklessen is ontwikkeld door WUR. Zie ook:  www.smaaklessen.nl  en wwje.nl


Sjoerd: Door de begeleiding en voedingslessen van Danielle, heb ik een behoorlijke mind-switch gemaakt. Dankzij haar tips en de geboden 30 stappen-structuur ben ik op de goede weg en al heel tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat (van 94 kg naar 87 kg in 10 weken).  Veel dank! 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn